Op 27 januari is Lunchroom Swadish geopend op de Betje Wolffstraat 295. De lunchroom werd binnen de corona restricties feestelijk geopend. Je kunt hier terecht voor heerlijk authentiek Surinaams Hindoestaans eten. Op dit moment is Swadish open voor afhalen. Ivm Corona is het nog niet mogelijk om in de zaak zelf te eten. Zodra de lockdown voorbij is, zal dit ook mogelijk zijn. Wij wensen het hele team van Swadish veel succes toe!
Doe mee en win 50,- euro aan boodschappen! Lever vanaf 25 juni tot en met 5 juli uw bonnetje ((bij besteding vanaf 5 euro))met uw naam in bij: Albert Heijn, Bij Betje, Snoeppaleis Knorretje, My Ice Cream, W-IT.NL Computers of Etos. Tijdens de Avondmarkt op 5 juli om 20:00 worden lootjes getrokken, wees erbij!
Op vrijdagavond 5 juli is er avondmarkt in de Betje Wolffstraat! Heeft u een vraag? Stuur gerust een e-mail.
Op 14 februari vierden we Valentijnsdag in de Betje Wolffstraat. We deelden deze dag een roos met wat lekkers uit, om net dat beetje extra liefde te geven..

Betje Wolffstraat Winnaar van de HRP Retail prijs 2016!

De BIZ Betje Wolff timmert hard aan de weg om onze winkelstraat nog beter op de kaart te zetten. En daar hoort natuurlijk ook een goede informatieve website bij. Met trots presenteren wij ons nieuwe portal met een fraai overzicht van alle winkeliers en nuttige informatie over onze straat. Heeft u nog tips voor ons, laat het ons weten via het contactformulier